reviews

Ik kwam de 1ste keer bij Emmely binnen voor een behandeling massage en voelde me meteen thuis en vertrouwd bij haar ❤️! Super leuke vrouw met een lief warm karakter!!

Linda Peters

Wellness en Spa de ontspanning, de naam zegt het al. Elke keer weer word ik fijn ontvangen door Emmely. De ontspanning na de behandeling, heerlijk! En die massages.. FANTASTISCH! Kijk er elke keer weer naar uit om in de stoel te liggen, mijn huid te laten verwennen en heerlijk te ontspannen. Hiervoor rijd ik graag naar Someren-eind. Top salon, top specialiste!

J.F.

Wanneer ik plaats neem in de stoel van Emmely voel ik mij direct ontspannen. Ze gebruikt haar deskundigheid om je te adviseren en denkt graag met je mee om jou ideale huid te bereiken. De producten ruiken ook echt ontzettend lekker. Het is een salon waar er veel aandacht is voor jou wensen en behoefte, ik houd daar heel erg van. Wat mij betreft: een verwenmoment wat ik iedereen kan aanraden.

Nadine Scholten(-Zoetmulder)

Bij de ontspanning kom je echt tot rust! Het gevoel van een groot wellness bedrijf, maar dan in een huiselijke sfeer, kleinschalig. Je wordt persoonlijk geadviseerd en daarop worden je producten op aangepast die goed op de huid zijn werking doet! Super!

Kim

Vorige week weer genoten van een heerlijke verwenbehandeling bij Emmely in haar vernieuwde salon met nieuwe "verwarmde" stoel. Wat een luxe en genot!! Op deze manier kun je nog beter ontspannen!! Emmely geeft je een vakkundig huidadvies en een fijne behandeling! Ik kijk alweer uit naar het volgende verwenmoment....

K.R.

Wellness en Spa De Ontspanning, wat een beleving is het daar keer op keer. De eigenaresse, Emmely, is een schat van een vrouw, erg kundig en weet je met al haar heerlijke producten enorm te verwennen . Je gezicht knapt er zo van op! Je komt er helemaal herboren van terug, zo heerlijk. Het is echt een aanrader.

J.S.

Emmely, is een super lief persoon, ze heeft mijn huid weer helemaal in topconditie gebracht.Daarbij ben ik ook erg benieuwd naar de dermapen behandelingen. Liefs een tevreden klant.

M.P.

Emmely is een deskundige schoonheidsspecialiste. Ze neemt de tijd voor je en is erg aardig en betrokken. Haar salon is mooi en sfeervol en ze werkt met fijne producten. Het is een verwennerij en aanrader om bij Emmely voor een gezichtsbehandeling te komen!

Mandy

Ik vind het altijd super fijn en kijk altijd uit om te gaan! Het zijn super fijne behandelingen met altijd mooi resultaat ga altijd tevreden weg.

Fenne

de ontspanning

Emmely Hurkmans
Ravelweg 10
5712 RW Someren-Eind
T 06 - 50 81 17 82
info@deontspanning.com

openingstijden

Uitsluitend op afspraak.
Maak een afspraak

Wil je je afspraak graag annuleren? Doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren om te voorkomen dat de behandeling alsnog in rekening wordt gebracht.

volg je mij al?