huisregels

Bezoekers met huidontstekingen, open wonden of besmettelijke ziekten kunnen wij uit hygiënisch oogpunt helaas niet toelaten.

Verbaal en non-verbaal storend gedrag, gewenst en ongewenst lichaamscontact is niet toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden dienen De Ontspanning, na volledige betaling, direct te verlaten.

De massages hebben in geen enkele vorm erotische of seksuele intenties. Mocht blijken dat u met erotische intenties naar de praktijk komt, dan zal onmiddellijke annulering van de behandeling plaatsvinden, zonder teruggave van de kosten.

De massagebehandelingen zijn niet medisch.

Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Op de dag van de behandeling dient u uiteraard de bon mee te brengen. Vergeet u deze echter dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden. Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. De cadeaubon is persoonlijk en kan niet doorgegeven worden aan derden.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

de ontspanning

Emmely Hurkmans
Ravelweg 10
5712 RW Someren-Eind
T 06 - 50 81 17 82
info@deontspanning.com

openingstijden

Uitsluitend op afspraak.
Maak een afspraak

Wil je je afspraak graag annuleren? Doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren om te voorkomen dat de behandeling alsnog in rekening wordt gebracht.

volg je mij al?