wellness

Toe aan een moment van totale ontspanning? Plan gerust een behandeling, GUN HET JEZELF!

Een massage is goed voor lichaam en geest. Het brengt je lichaam en geest volledig tot rust.

ontspanningsmassage

Een klassieke massage met zachte massagetechnieken, waarbij lichaam en geest volledig tot rust komen. Ook verbetert de bloedcirculatie van het lichaam, en geeft een boost aan het immuunsysteem. 

Duur: 60 minuten
€ 55,00

thaise voetreflex massage

Door de voeten te masseren, wordt eigenlijk het hele lichaam meegenomen. De Thaise voetreflexmassage is een massage die volledig aansluit bij het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Daarnaast activeert het de energiedoorstroming van het lichaam.

Deze Thaise voetreflexmassage zorgt voor vermindering van spanning op lichamelijk, energetisch en geestelijk gebied en verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

Duur: 60 minuten
€ 45,00

hot stone massage

Een hotstonemassage waar we vanuit gevoel en intuïtie masseren en met natuurlijke stenen werken! Bij de hotstonemassage wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen. De warmte geeft ontspanning.

Duur: 60 minuten
€ 60,00

himalaya feelings massage

Een droomreis om nooit te vergeten!

Warme kruidenbundels met zoutkristallen worden gedrenkt in weldadige kruidenolie. Hiermee wordt jouw huid gemasseerd en jou spieren verwarmd.

Duur: 90 minuten
€ 75,00

voetmassage behandeling

Inclusief voetenbad en voetenscrub

De ideale manier om even te ontspannen en om jou voeten heerlijk te laten verwennen.

Duur: 60 minuten
€ 40,00

lichaamspakkingen

Enjoy your moment

De lichaamspakkingen worden uitgevoerd op de Luxe Spa tafel. De stoffen van de pakkingen dringen dieper in de huid. De warmte draagt bij aan een heerlijk gevoel van welbehagen en maakt de totaalbelevenis van lichaamspakkingen compleet en intensiever.

Na elke behandeling, heeft u nog lekker de tijd om te relaxen en te genieten van verse kruidenthee die tevens werkt om de afvalstoffen te laten afvoeren.

cenzaa sweet pakking

De warme Sweet pakking zal de spierspanning verlagen waardoor er een diepe ontspanning ontstaat welke harmoniserende werking heeft op lichaam en geest.

Duur: 90 minuten
€ 100,00

cenzaa energetic pakking

De warme energetic pakking zal op natuurlijke wijze de doorbloeding stimuleren en geeft weer kracht en energie. U wordt uitgenodigd mee te reizen naar deze ver gelegen oases.

Duur: 90 minuten
€ 100,00

cenzaa calming pakking

De warme calming pakking zal spanning, depressie, slapenloosheid en stress omzetten in een ontspannen moment. Deze rustgevende reis naar het verre Oosten brengt hem/haar weer in natuurlijke balans.

Duur: 90 minuten
€ 100,00

cenzaa rebalancing pakking

De warme rebalancing pakking zal de afvoer van afvalstoffen stimuleren en zorgdragen voor een ontgiftende werking, versterkt de huid en verhoogt haar natuurlijke weerstand.

Duur: 90 minuten
€ 100,00

bodyscrub

Door de natuurlijke zoutkristallen en de zachte massage bewegingen over de huid wordt de huid op milde wijze gepolijst. Ervaar deze energieke mineralen en laat de huid weer glanzen van vitaliteit en zorgt voor de ware wellness beleving.

sweet himalaya bodyscrub

Sweet himalaya werkt verzachtend en harmoniserend voor de huid.

Duur: 40 minuten
€ 45,00

calming himalaya bodyscrub

Door de kalmerende eigenschappen en fascinerende geur inspireert Calming Himalaya de zintuigen en laat de huid betoverend zacht aanvoelen.

Duur: 40 minuten
€ 45,00

energetic himalaya bodyscrub

De Energetic Himalaya laat de last van het dagelijks leven even verdwijnen. Tegelijkertijd wordt de huid intensief gestimuleerd door deze traditionele reiniging. 

Duur: 40 minuten
€ 45,00

rebalancing himalaya bodyscrub

Uit traditionele oosterse wetenschap blijkt dat baden en scrubben een zeer effectieve manier is om de energiestroom in het lichaam te stimuleren en afvalstoffen te verwijderen. 

Duur: 40 minuten
€ 45,00

de ontspanning

Emmely Hurkmans
Ravelweg 10
5712 RW Someren-Eind
T 06 - 50 81 17 82
info@deontspanning.com

openingstijden

Uitsluitend op afspraak.
Maak een afspraak

Wil je je afspraak graag annuleren? Doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren om te voorkomen dat de behandeling alsnog in rekening wordt gebracht.

volg je mij al?