huidverbetering

Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt jouw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in recordtempo. De Cenzaa therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen.

unieke huidverbeterende combinatie

Therapeutische massages, diverse zuren waaronder Glycol zuur, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2® formules pakken de huid op meerdere fronten aan. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor je huid zich actief vernieuwd en maximale huidverbetering ziet Doel van de behandelingen is het verminderen of voorkomen van huidproblemen. Couperose, Rosacea, Acne, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij ik jou kan helpen.

unieke huidverbeterende combinatie

Therapeutische massages, diverse zuren waaronder Glycol zuur, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2® formules pakken de huid op meerdere fronten aan. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor je huid zich actief vernieuwd en maximale huidverbetering ziet Doel van de behandelingen is het verminderen of voorkomen van huidproblemen. Couperose, Rosacea, Acne, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij ik jou kan helpen.

botuline shock therapy

Deze luxe behandeling is jouw nieuwe verslaving. De natuurlijke mini facelift! Een unieke en luxe behandeling met het revolutionaire PCN2®system.

€ 125,00

energy bootcamp kuurbehandeling

Bindweefselkuur voor jouw huid.

Jouw huid binnen 4 weken weer in topconditie? De Cenzaa Energy Bootcamp is de intensieve work-out voor jouw huid! Boek snel zichtbare resultaten met deze bindweefselkuur.

Ideaal voor de zomermaanden!

€ 300,00 met gratis Energetic Power Serum

say goodbye to wrinkles

Vertoont jouw huid fijne lijntjes en rimpeltjes? Met de Cenzaa Say Goodbye to the Wrinkles kuurbehandeling zie jij direct resultaat!

Deze kuurbehandeling is de bron van verjonging. Fruitzuren helpen huidveroudering tegen te gaan doordat ze de productie van collageen verhogen. Een hele mooie combinatie met de bindweefselmassage!

Deze behandeling is los te boeken voor € 95,00
Kuurbehandeling 6 behandelingen € 499,00 incl. intake gesprek.

'Ik adviseer om tijdens kuurbehandelingen de thuisproducten van Cenzaa te gebruiken, om het resultaat te halen.'

Emmely

nieuw!

cenzaa 360° skincode

Bewezen programma voor natuurlijke huidverjonging

Huidveroudering remmen en huidverjonging inzetten. Met medische precisie, zonder chirurgie of botox. En met behoud van natuurlijke looks er 10 jaar jonger uitzien.

360° SKINCODE maakt het mogelijk! Dit unieke wetenschappelijke programma voor natuurlijke huidverjonging start met 360º SKIN Research, een uitgebreide huidanalyse en bied je een volledig customized totaalconcept dat alle facetten van huidveroudering aanpakt en zelfs huidverjonging inzet.

binnenkort!

DermaPen4

De DermaPen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De DermaPen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedling therapie. De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt.

De DermaPen behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en een downtime. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen.

Het gelaat, lippen, het gebied rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om snel liften, verstevigen van het weefsel en de gelaatscontouren te stimuleren. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen. Je ziet al vebluffende resultaten in slechts één sessie.

 • Anti-Aging
 • Littekens
 • Pigmentatie
 • Acne
 • Grove poriën
 • Couperose/ Rosacea
DermaPen4

waarom de DermaPen4?

Er zijn veel vergelijkbare namaakpennen op de markt voor een fractie van de prijs ten opzichte van de officiële DermaPen4. De ontspanning heeft gekozen voor de officiële DermaPen4.

Enkele verschillen:

 • DermaPen4 heeft exclusieve gepatenteerde registraties
 • 16 Punts naaldpatroon
 • Hoogwaardige kwaliteit naalden, waardoor een kortere hersteltijd
 • Verstelbare naalddiepte
 • Meerdere snelheden technologie
 • Wetenschappelijk bewezen effectief

de ontspanning

Emmely Hurkmans
Ravelweg 10
5712 RW Someren-Eind
T 06 - 50 81 17 82
info@deontspanning.com

openingstijden

Uitsluitend op afspraak.
Maak een afspraak

Wil je je afspraak graag annuleren? Doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren om te voorkomen dat de behandeling alsnog in rekening wordt gebracht.

volg je mij al?